Vi träffas och skriver – juni

2023-06-26 – 2023-06-30

Vill du skriva i fem dagar i sommar? Har du ett projekt som du vill skriva på i en vacker miljö? Eller har du ett projekt som du vill skriva – men inte skriver…?
Eller vill du bara skriva utan att du har något projekt?
Oavsett vilket, så kan den här kursen vara något för dig! 
 
Den första dagen får du en massa korta övningar och gruppen skriver och skriver och skriver men utan tanken att texterna behöver bli bra. Kursledaren kommer att uppmuntra er att leka med orden helt utan krav och se vad som kommer ut av det.
Den andra dagen har vi ett långt pass om prestationsångest och du får titta in i dina motstånd. Det kan bli lite omtumlande och ibland smärtsamt. Tanken är att när du möter din inre kritiker så kan en dialog påbörjas och den kan ge dig en ny och kreativ kraft. 
Resten av veckan varvas med lektioner och eget skrivande. Under de egna skrivpassen kommer kursledaren att ha möten med alla var och en och diskutera vad som behövs för att det ska kännas roligt för dig att arbeta med din text.
 
Under dag fyra kommer den prisade författaren Ia Genberg vara med. Alla deltagare kommer att få diskutera delar av sin text med Ia.
 
Du kommer att få möta andra människor med deras inre motstånd och kreativa lust. Och få höra andras texter i vardande och få äta god mat i en vacker miljö.

Kursledare: Ann Eberstein med gästande författare Ia Genberg

Har du frågor om kursen?
Mejla skolexp@tarna.fhsk.se, eller ring 0224-583 00

Anmäl dig här

När

2023-06-26 - 2023-06-30 kl 09:00

Var

Tärna Folkhögskola, Folkhögskolevägen 12, Sala, 73393

Lediga platser

0/14

Detta evenemang är fullbokat.