Grundkurs i fotografering

2023-06-26 – 2023-06-30

Kursen är riktad till er som vill lära om kamerans funktioner.
Vi kommer att gå igenom de grundläggande funktionerna så som bländare, slutare och ISO med mera. Var det ett tag sedan man fotade är den här kursen perfekt för att fräscha upp sina kunskaper igen. Detta genomförs med massor av olika roliga praktiska övningar.

Kursen innehåller både praktiska och teoretiska pass så som lite Photoshop, övningar och olika fotoövningar för att förstå hur olika inställningar i kameran påverkar slutresultatet. Om vädret tillåter gör vi även utflykter till olika fotovänliga områden. Alla övningar som vi gör tillsammans inleds med ett teoripass vad vi skall uppnå med övningen följt av en praktisk övning och sedan tittar vi på resultatet.

Då vi är både inomhus och utomhus (även nattfotografering om vädret tillåter) är det bra att ha oömma kläder med sig. Glöm heller inte kamera, laddare, kablar, minneskort och eventuella andra tillbehör.
Räkna med en riktigt lärorik vecka fylld med skratt, klurigheter och likasinnade som är intresserade av att komma igång med sin kamera.

Kursledare: Magnus Andersson

Har du frågor om kursen?
Mejla skolexp@tarna.fhsk.se, eller ring 0224-583 00

Läs villkor och praktisk information här

Anmäl dig här

När

2023-06-26 - 2023-06-30 kl 09:00

Var

Tärna Folkhögskola, Folkhögskolevägen 12, Sala, 73393

Lediga platser

7/15

Bokningen är stängd för detta evenemang.