Experimentellt foto

2023-08-14 – 2023-08-18

Nu är det dags att testa en hel del övningar som får fantasin att skena iväg hur man kan ta olika sorters bilder. Vi kommer genomföra praktiska övningar där man får lära sig att tänka lite utanför boxen. Vi kör först ett teoripass som sedan övergår i ett praktiskt moment och sedan analyserar vi resultatet.

Vi kommer lära oss en del bra saker i Photoshop under veckan. I övningarna kommer ni att få testa Er kameras yttersta förmågor för att få just den där bilden som man kanske funderat länge på hur man skulle kunna ta. Vi kommer göra massor med praktiska övningar där vi experimenterar en hel del med kamerans inställningar.

Under veckan kommer vi att vara utomhus, inomhus, mörkerrum, nattfoto, utflykt om vädret tillåter med mera. Då vi är på så många olika ställen så är det bra om ni har med passande kläder. Till en av övningarna skall man vara svartklädd som exempel.
Glöm inte ta med all utrustning. Har du utrustning så som blixt, ficklampor, parasoll, filter, stativ med mera så ta även med det.
Räkna med en vecka med massor av skratt, god mat och roliga övningar.

Kursledare: Magnus Andersson

Har du frågor om kursen?
Mejla skolexp@tarna.fhsk.se, eller ring 0224-583 00

Läs villkor och praktisk information här

Anmäl dig här

När

2023-08-14 - 2023-08-18 kl 09:00

Var

Tärna Folkhögskola, Folkhögskolevägen 12, Sala, 73393

Lediga platser

1/15

Bokningen är stängd för detta evenemang.