Yogadag på Tärna – januari

2023-01-14 09:00-15:00

Starta året med yoga på Tärna! Välkommen till en härlig dag där vi tillsammans utforskar yoga och vad den kan göra för vår kropp och vårt sinne. Under dagen har vi två sköna yoga pass av olika karaktär. 

Mjuk Hatha Yoga där vi varsamt rör oss genom sköna rörelser som tillsammans med medveten andning släpper på spänningar i muskler och leder , öppnar upp för ny energi och ger mjukhet och styrka till hela kroppen. 

Yin Yoga, en återhämtande yoga form där sinnet stillas och kroppens muskler får slappna av i liggande och sittande rörelser som hålls lite längre för att stimulera kroppens bindväv, fascian.

Däremellan föreläsningar med teman som berör vad yoga är, syftet med yoga och varför det finns mycket att vinna på en mer medveten andning. Alla kan vara med. Du utgår från dina egna förutsättningar och rörelserna är anpassade med alternativ som passar alla, från nybörjare till erfaren.

Vi njuter också av god vegetarisk lunch, fin miljö ,fika och en härlig gemenskap. Passa på att ge dig själv en riktigt skön dag där du kan komma ner i varv, hitta lugnet inom dig och samtidigt få ny energi. 

Yogamatta, bolster, block och filtar finns att låna på plats.
Varmt välkommen!

Kursledare: Eva Johansson

Har du frågor om kursen?
Mejla skolexp@tarna.fhsk.se, eller ring 0224-583 00

Läs villkor och praktisk information här →

Anmäl dig här

När

2023-01-14 kl 09:00

Var

Tärna Folkhögskola, Folkhögskolevägen 12, Sala, 73393

Lediga platser

3/16

Bokningen är stängd för detta evenemang.