Title Image

Yoga – andning och meditiation

Tid: 16.00 – 21.00 och 09.00 – 16.00
Kursledare:  Liv Stavås

Välkommen till en skön och inspirerande yogahelg! Vi kommer göra yogapass med olika inriktning. Du får tillfälle att utmana dig själv i fysiska yogapositioner och att landa i stillheten med dig själv i avslappning, yinyoga och och meditation.

Under helgen kommer vi praktisera:

Hathayoga – Vi gör solhälsningen, dynamiska flöden, asanas (kroppspositioner) och provar ibland lite mer utmanade positioner med inriktning på styrka, balans och smidighet. Jag fokuserar mycket på andnings- och kroppsmedvetenhet som lär dig att bli medveten om dig själv och att vara i nuet.

Yinyoga – en lugn, meditativ form av yoga där vi håller positionerna under längre tid (3-5 min) och försöker vara helt närvarande i andningen och kroppen.

Pranayama – du lär dig några lugnande andningstekniker som du även kan ha nytta av i din vardag

Du får också lära om yogans historia och filosofi.

Ledare på yogahelgen är Liv Stavås:

”Jag har praktiserat yoga, andningstekniker och meditation sedan 2004 och brinner för att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Jag lär ut klassisk hathayoga och yinyoga och jag anpassar mina klasser efter elevernas behov. Alla kan vara med. Lyssna på din kropp och utgå från dina egna förutsättningar. Jag bor i Stockholm och har klasser och kurser i Stockholm. Du kan läsa mer om mig på min hemsida: www.jivana.se”

……………………………………
Liv Stavås
070-6326062
www.jivana.se

Datum/Tid

Datum: 2020-01-31 - 2020-02-01

Boka

Platser kvar: 7/25
Läs villkor och praktisk information här

Bokningen är stängd för detta evenemang.