Title Image

Retreathelg med meditation och yoga

Tid: 16.00 – 21.00 och 09.00 – 16.00
Dag(ar): fredag, lördag
Kursledare: Liv Stavås
Pris: 908 kr helpension, 408 kr endast mat (middag, kvällsfika, fika, lunch, fika).

Retreathelg med meditation och yoga

Välkommen till en helg i tystnad då vi praktiserar meditation, yoga och andningsövningar för att hitta stillhet och närvaro. En helg då du får tillfälle att ta en paus från vardagen och bara vara, att komma ned i varv och fylla på med ny energi.

Vi kommer tillbringa större delen av dygnet i tystnad. Vi drar oss undan allt yttre, stänger av mobilen, läser inte och tittar inte på TV. Du får istället möjlighet att vara med dig själv, lyssna inåt och observera vad som händer.

Vi inleder helgen med en introduktion till meditation och om att vara i tystnad och efter middagen klockan 17 på fredagen inleder vi tystnaden. Vi varvar sittande och gående meditationer med att praktisera enkel yoga för att att sträcka ut kroppen och träna på att vara närvarande i fysiska förnimmelser.

Alla är välkomna och du behöver inte ha någon erfarenhet av meditaion och yoga sedan tidigare.

Ledare är Liv Stavås:

”Jag har praktiserat yoga, andningstekniker och meditation sedan 2004 och brinner för att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Jag lär ut hathayoga och yinyoga och jag anpassar mina klasser efter elevernas behov. Alla kan vara med. Lyssna på din kropp och utgå från dina egna förutsättningar. De senaste fem året har jag praktiserat Vipassanameditation och har varit på meditationsretreat i Sverige, USA, England, Myanmar och Thailand. Hösten 2016 var jag på en tremånaders meditationsretreat på Insight Meditation Society i USA. Jag bor i Stockholm och har klasser och kurser där. Du kan läsa mer om mig på min hemsida: www.jivana.se”

Anmäl er via formuläret nedan eller boka genom att ringa till skolans reception på 0224-583 00.

Datum/Tid

Datum: 2019-11-29 - 2019-11-30