Title Image

Grundkurs i fotografering

Kursen är riktad till er som vill lära om kamerans funktioner.
Vi kommer att gå igenom de grundläggande funktionerna så som bländare, slutare och ISO med mera. Var det ett tag sedan man fotade är den här kursen perfekt för att fräscha upp sina kunskaper igen. Detta genomförs med massor av olika roliga praktiska övningar.
Kursen innehåller både praktiska och teoretiska pass så som lite Photoshop, övningar och olika fotoövningar för att förstå hur olika inställningar i kameran påverkar slutresultatet. Om vädret tillåter gör vi även utflykter till olika fotovänliga områden. Alla övningar som vi gör tillsammans inleds med ett teoripass vad vi skall uppnå med övningen följt av en praktisk övning och sedan tittar vi på resultatet.
Då vi är både inomhus och utomhus (även nattfotografering om vädret tillåter) är det bra att ha bra oömma kläder med sig. Glöm heller inte kamera, laddare, kablar, minneskort och andra saker som kan vara bra att ha med sig.
Räkna med en riktigt lärorik vecka fylld med skratt, klurigheter och likasinnade som är intresserade av att komma igång med sin kamera.
OBS! Vi får inte glömma den underbara maten också!

Kursledare Magnus Andersson

Frågor gällande kursinnehåll: magnus@itis4u.se

Övriga frågor: skolexp@tarna.fhsk.se

Datum/Tid

Datum: 2021-06-28 - 2021-07-02

Boka

Platser kvar: 3/15
Läs villkor och praktisk information här

Bokningen är stängd för detta evenemang.