Title Image

Experimentellt foto

Nu är det dags att testa en hel del övningar som får fantasin att skena iväg hur man kan ta olika sorters bilder. Vi kommer genomföra praktiska övningar där man får lära sig att tänka lite utanför boxen. Vi kör först ett teoripass som sedan övergår i ett praktiskt moment och sedan analyserar vi resultatet.

Vi kommer lära oss en del bra saker i Photoshop under veckan. I övningarna kommer Ni att få testa Er kameras yttersta förmågor för att få just den där bilden som man kanske funderat länge på hur man skulle kunna ta. Vi kommer göra massor med praktiska övningar där vi experimenterar en hel del med kamerans inställningar.

Under veckan kommer vi vara utomhus, inomhus, mörkerrum, nattfoto, utflykt om vädret tillåter med mera. Då vi är på så många olika ställen så är det bra om Ni har med Er passande kläder. Till en av övningarna skall man vara svartklädd som exempel.

Glöm inte ta med Er all utrustning. Har Ni annan utrustning så som blixt, ficklampor, parasoll, filter, stativ med mera så ta med det…

Räkna med en vecka med massor av skratt, god mat och roliga övningar.

 

Kursledare Magnus Andersson

Frågor gällande kursinnehåll: magnus@itis4u.se

Övriga frågor: skolexp@tarna.fhsk.se

Datum/Tid

Datum: 2021-08-09 - 2021-08-13

Boka

Platser kvar: 8/15
Läs villkor och praktisk information här

Bokningen är stängd för detta evenemang.