Title Image

Kortkurser

Korta kurser

Skolledningen har tillsammans med Kultur- och Folkbildningsnämndens ordförande Agne Furingsten samt Regionala utvecklingsdirektören Maria Linder tagit beslut om att stänga skolan för verksamhet efter rekommendationer från regeringen gällande vuxenutbildning. Vi stänger skolan från torsdagen 19 mars till lördagen 4 april. Då vi tar ett nytt beslut.

Det innebär att skolan ställer in all kortkursverksamhet samt konferensverksamhet under denna period.

Tärna är vackert året om. När du går en kort kurs hos oss får du ett minne att bära med dig i resten av ditt liv. Så låt oss få inspirera dig med någon av våra populära korta kurser. Personlig utveckling och nya vänner ingår.

Tidigare kursdeltagare brukar varmt omnämna Tärna med tre saker som satte guldkant på deras tillvaro hos oss; den fantastiska maten, det pittoreska biblioteket och det generösa utbudet av friskvårdsaktiviteter. Så varmt välkommen även du med din ansökan. Och få det bekräftat det som så många andra innan dig kan intyga, en kurs på Tärna är ett minne för livet!

Här hittar du villkor och praktisk information

Frigörande dans

Frigörande Dans är ett naturligt och skonsamt sätt att röra på kroppen.

2020-05-15 - 2020-05-16

LÄS MER

Helgkurs i olika virktekniker

Vi virkar bandvirkning, flätor och C2C.

2020-05-15 - 2020-05-16

LÄS MER

Måla fritt

Abstrakt, föreställande, mixed media… Här får Du möjlighet att testa olika metoder och redskap för att utveckla din kreativitet och finna Ditt personliga uttryck.

2020-05-15 - 2020-05-16

LÄS MER

Matens miljöpåverkan och mina matvanor
- från miljöångest till miljöglädje

Hur är det med dina kunskaper gällande matens miljö- och klimatpåverkan?

2020-05-15 - 2020-05-16

LÄS MER