Yoga - en fördjupningskurs

Startdatum:
sep 22, 2017
Slutdatum:
nov 18, 2017
Kod:
-
Plats:
Tärna folkhögskola
Lediga platser:
10 av 15
Boka kursen

Beskrivning

Under den här kursen, då vi ses 3 helger med en månads mellanrum, kommer du få möjlighet att fördjupa och komma vidare med din yogapraktik. Kursen inspirerar till att du praktiserar yoga regelbundet hemma. Den första helgen bestämmer du vad du vill fokusera på under kursens gång. Vad har du för mål? Vad vill du med din yogapraktik? Hur mycket och vad vill du praktisera? 

Under helgerna kommer vi både praktisera yoga och diskutera yogafilosofi och hur du kan använda den i din vardag. Det kommer bli yogaklasser med olika inriktning, ibland dynamiskt och ibland lugnare. Men alltid med fokus på att hitta uppmärksamhet och närvaro i positionerna. Vi kommer också praktisera pranayama (andningstekniker) och meditation. 

Mellan träffarna praktiserar du själv hemma och du kommer också få i uppgift att läsa delar ur en bok med yogafilosofi som vi reflekterar och diskuterar om, både när vi ses och mellan gångerna. Jag kommer meddela vilken bok det blir i förväg. 

När vi ses får du möjlighet att fråga om din yogapraktik och få individuell feedback. Mellan tillfällena har vi kontakt så du får möjlighet att få hjälp och stöd. Dels med hela gruppen via en community, och privat med mig via mail, telefon eller Skype.

Du bör ha praktiserat yoga innan för att få ut det mesta av kursen.

Datum för helgerna:

22-23 sept

20-21 okt

17-18 nov

Ledare på yogahelgen är Liv Stavås:

“Jag har praktiserat yoga, andningstekniker och meditation sedan 2004 och brinner för att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Jag bor i Stockholm och har klasser och kurser vanlig yoga och yinyoga i Stockholm. Du kan läsa mer om mig på min hemsida: www.jivana.se”

Tider på helgträffarna: 16.00 - 21.00 och 09.00 - 17.00
Kursledare:  Liv Stavås
Kostnad: 2 724 kr för helpension hela kursen, 924 kr endast mat hela kursen (middag, kvällsfika, fika, lunch, fika).


Boka kursen: Yoga - en fördjupningskurs

Info om deltagare

Kontaktuppgifter

Jag accepterar anmälningsvillkoren. *

Övernattning och kost

* obligatorisk

  • Tärna folkhögskola
  • Kumla kyrkby
  • 733 93 Sala
  • Telefon: 0224-583 00
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.